Veggie Festival Amsterdam

Op 15,16 en 17 juni vindt het allereerste Veggie Festival Amsterdam plaats in de Scheepsbouwloods en een deel van het NDSM-werf. Verwacht vooral een gezellige maar ook educatieve samenkomst van vegetariërs, veganisten, flexitariërs en iedereen die nog in de Veggie kast zit.
Laat je inspireren door nieuwe, unieke Veggie producten van onze standhouders en verdiep je verder in de positieve gevolgen van jouw Veggie lifestyle. Met verschillende soorten entertainment waaronder live muziek, gezellige terrassen en eethoekjes geniet jij op een bewuste manier van een heerlijk dagje uit.

Programma:
– Dagelijks Veggie hoogstandjes door verschillende standhouders (inschrijvingen als standhouder zijn nog steeds mogelijk via www.veggiefestival.nl)
– Binnen en buiten gezellige terrassen en eetgelegenheden
– Gezellige huiskamer met (eet)hoekjes
– Verrassende en vernieuwende Veggie producten
– De hele dag door livemuziek door verschillende bandjes
– Inspirerende lezingen over de vegetariër en de veganist
– Dagelijks meer dan 2000 gezellige bezoekers
– Voldoende kinderactiviteiten voor de kids

Standhouders: 👨‍🍳👩‍🌾
Interesse om deel te nemen als standhouder aan dit unieke festival? Meld je aan via www.veggiefestival.nl en ontvang alle details per mail. We hebben nog een paar plekjes beschikbaar.

Openingstijden:
Vrijdag 15.00 – 23.00 uur
Zaterdag 12.00 – 23.00 uur
Zondag 13.00 – 23.00 uur

Locatie & bereikbaarheid:
Scheepsbouwloods – NDSM-werfNeveritaweg 151033 WB Amsterdam
Het NDSM-werf is eenvoudig te bereiken via het Amsterdam Centraal Station. Achter het Centraal Station vertrekt er vijf á zes keer per uur een gratis veerpont direct naar het NDSM-werf. Er zijn parkeerplaatsen maar wij moedigen iedereen aan om met de fiets te komen.

Ticketinformatie:
Wegens vergunningen hebben wij te maken met een maximumcapaciteit. Meld jezelf vrijblijvend aan via www.veggiefestival.nl en krijg als eerste de kans om een kaartje te bemachtigen voor het Veggie Festival Amsterdam. Inschrijvingen zijn heropend en blijven open tot woensdag 14 maart 23.00 uur. Donderdag 15 maart om 15.00 uur ontvangt iedereen die zich heeft ingeschreven een exclusieve ticketlink in de mailbox.

De overige tickets voor de zaterdag en zondag gaan op woensdag 21 maart 2018 om 19.00 uur online via www.veggiefestival.nl/tickets.
Prijzen (per dag):
Early Birds: € 5,50,-Regular Tickets: €7,95,-
Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang.
Voor vragen zijn wij het best bereikbaar via [email protected]. Laat je verrassen, inspireren en kom na het Veggie Festival Amsterdam definitief uit de Veggie kast!

NDSM maakt gebruik van cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie.