NDSM-EXPO 7.13

“Met twee vingers in je neus door de Corona-crisis” of “De grote Corona Show

Datum 5 juni 2020-1 september 2020 woensdag tot en met zondag van 12:00 tot 18:00. De Feestelijke opening is op 5 juni  om 17:00 met hapjes, drankjes en om 18.30 een optreden van Duo Schuurink.

Omdat we de afgelopen maanden in een tijd-ruimte-kromming zaten voor wat betreft onze dagelijkse realiteit, opent FUSE zijn deuren niet met Expo VIII maar met een tussen-show: 7.13; gewijd aan de Corona crisis en alles wat daarmee samenhangt: wat is ons de afgelopen vreemde periode overkomen en wat is de nieuwe realiteit, of wat willen we dat deze is?

De kunstenaars en makers van de NDSM-werf laten zich voor NDSM-EXPO 7.13 inspireren door beelden van Sterfte, Eenzaamheid, Wodka en IJshockey, Ellebogen, Zelfgemaakte mondkapjes, Grafieken, Waarheden en Tegen-waarheden, Zorgapplaus, Hoesten in je eentje, Anderhalvemetersamenleving en Peroxide om je innerlijke zelf te reinigen. Om maar iets te noemen.

Curator: Rombout Oomen
Kunstenaars: Bob Bakhuizen, Philip Blinko, Allard Boterenbrood, Simone Boon, Luca Boscardin, Sue Doeksen en Spitsberg, Gusta van Wijk, Shawky Essat, Catarina Garcia, Vanessa van Gasselt, Kaori, Eva Klee, Ellen Klijzing, Nanny Kok, Inez van der Meer, Rombout Oomen, Pieter Post, Thierry van Raay, Paul Rinzo, Floor Wesseling, Hanneke de Munck.

Ondanks onze geweldig grote vloer, mogen er maximaal 30 personen binnen zijn. Mocht er zich onverhoeds een rij vormen, houd dan afstand!

NDSM maakt gebruik van cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie.