Wicked Jazz Sounds Festival 2017

Wicked Jazz Sounds Festival neemt je mee op een ontdekkingstocht langs de grenzen van funk, soul, afro-beat, hip hop en meer. Verwacht drie podia vol met live muziek, DJ’s, lekker eten en het fijnste publiek! 24 juni 2017 vindt de derde editie van het festival plaats op de NDSM-Werf in Amsterdam.

Deze derde editie van ons geliefde festival wordt georganiseerd door Wicked Jazz Sounds en BLiP Agency in samenwerking met NIGHTCARE.

Line up:
Jungle By Night
Tony Allen
LEFTO
Jeangu Macrooy
Stuff
NSJO ft Pete Philly & Yoran Vroom
Omar Lye-Fook & Mark de Clive-Lowe
Boca 45
BLOW trio
Moods
The Mauskovic Dance Band
En meer

Op deze ongetwijfeld zonovergoten dag wordt het hoofdpodium bevolkt door grotere namen uit de (inter)nationale muziek-scene, het Wicked Jazz Stage is de plek voor de meer elektronische acts en natuurlijk de DJ’s en muzikanten van de Wicked Jazz Sounds clubavond. Het Nightcare podium is het domein van het jonge talent en de muzikale avonturiers!

Na de uitverkochte editie van 2016 gaan we met een rugtas vol mooie plannen aan de slag. We hebben er enorm veel zin in! In de loop van februari zullen we de eerste namen van de line-up bekend gaan maken. Maar nu alvast voor in je agenda: zaterdag 24 juni Wicked Jazz Sounds Festival op het NDSM terrein in Amsterdam.

First Release Tickets € 29,00 ex fee: http://bit.ly/2jbvrdd

NDSM uses cookies. Please check our privacy statement for more information.