Biesterbos Groep draagt succesvol 114 appartementen in Amsterdam over aan PATRIZIA

In maart 2020 werd het al beklonken, maar nu is het officieel afgerond: de verkoop van een nieuw appartementencomplex van Biesterbos Groep aan PATRIZIA. Het gaat om 114 appartementen en 57 parkeerplaatsen op het westelijk deel van de NDSM-werf. Deze turn-key huurappartementen en parkeerplaatsen zijn inmiddels opgeleverd en zullen vanaf eind november betrokken worden.

Ted Biesterbos, namens Biesterbos Groep: “We staan achter het hoogwaardige product en zijn blij met de samenwerking met PATRIZIA. De waarde van gebieden als NDSM is uniek en draagt bij aan de diversiteit in de stad. PATRIZIA heeft dit gezien en heeft vandaag met succes haar portefeuille uitgebreid.”

Over het gebouw

Het gehele gebouw, te zien op bovenstaande afbeelding, springt bij het afstappen van het pontje meteen in het oog dankzij haar kleurrijke, unieke architectuur en geometrische vormen. Het biedt in totaal 252 koop- en huurappartementen, variërend van 2-kamerappartementen tot luxe penthouses. De eenheden zijn van hoge kwaliteit en variëren van ca. 50 tot ca. 128 m² GBO.

Pontkade is een combinatie van vijf woongebouwen. Het totale complex bevat tevens op de begane grond ruimte voor winkels, horeca en kantoren. Onder andere Albert Heijn zal deze maand een winkel openen van ca. 1.200 m², wat tevens het 100e filiaal van Amsterdam zal zijn. De vijf gebouwen zijn verbonden door een unieke binnentuin van meer dan 3.000 m². De belegging is in 2017 door Biesterbos Groep verworven. Zij behoudt zelf een deel huurwoningen in portefeuille.

Over Biesterbos Groep

Biesterbos Groep is reeds 30 jaar actief in diverse vastgoedbeleggingen en -ontwikkelingen. Tevens participeert zij even zo lang in disruptive start-ups tot middle stage ondernemingen. Creativiteit, duurzaamheid en beleving zijn leidend in haar activiteiten.

MEER INFO

NDSM maakt gebruik van cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie.