Toon kaart
Menu
Stories

snackbar ’t PONTSTATION, de goede buur op NDSM

Dat de snackbar naast Brood te koop stond op marktplaats wisten de meesten mensen wel. Het stond immers in een nieuwsbrief van deze website. Jasper Helmer en Jolien van der Maden van Noorderlicht ontvingen het bericht toen Jasper net op vakantie was. Op vakantie was de gedachte ‘nu even niet’ maar bij terugkomst werd toch snel een afspraak gemaakt. Dit is immers de ideale locatie om de betere bio snack aan de man te brengen. Helaas bleek er best wat animo voor de snackbar, de eigenaar had een stapel enthousiaste reacties voor zich liggen. Logisch, na het lezen van die ndsm.nl nieuwsbrief dacht iedereen die op de pont stond te wachten hetzelfde. “Wat als ik daar mijn tent zou mogen openen?” De eigenaar had dus ruime keus.

Gelukkig had Noordelicht een streepje voor op de vele geïnteresseerden: Jasper brengt zijn Mercedes Vito al jaren ter reparatie naar garage Kemal. Beter een goede buur dan een verre vriend dacht de eigenaar en nu wordt de snackbar omgebouwd tot de stoere & eerlijke biosnackbar: ’t Pontstation.

’t Pontstation wordt NDSM style; met olievaten en een industrieel en stalen smoel. Naast snacks kan je er ook terecht voor een ‘avondwinkel assortiment’ en rookwaar.

28 juni gaan ze open. Vanaf dan kan je met een gerust hart de boot missen. Dan is er ’t pontstation om gezond en goed bij te tanken.

Geef tips. Wat is jouw favoriete biosnack?

Foto: schets Jasper Helmer

Bekijk profiel:

NDSM is dé creatieve hotspot van Amsterdam. Op de voormalige scheepswerf aan de noorderlijke IJ-oever groeit een ‘selfmade city’ met honderden kunstenaars, creatieve bedrijven, duurzame ondernemers, bijzondere woningen, innovatieve cultuur en media, verrassende horeca en vernieuwende events, op het land en op het water. NDSM is het nieuwe brandpunt voor creatieve stedelijke energie. NDSM-Selfmade City