Toon kaart
Menu
Stories

HISWA kiest voor NDSM-werf

De NDSM-werf is een mooi evenement rijker. Van 4 tot en met 9 september vindt hier de HISWA te water 2012 plaats. De bootshow vond de laatste 17 edities plaats in IJmuiden, maar organisator HISWA Multimedia oriënteerde zich al langere tijd op een nieuw onderkomen om de (inter)nationale ambitie en het vernieuwde concept beter vorm te kunnen geven. Toen samen met brancheorganisatie HISWA Vereniging gesprekken volgden over de mogelijkheden in Amsterdam, vielen de puzzelstukjes in elkaar. De plannen van HISWA sloten perfect aan bij die van de gemeente om op een plek waar eens de scheepsbouw de dienst uitmaakte, het nautische karakter weer nieuw leven in te blazen. Vanzelfsprekend op een eigentijdse manier waar wonen, werken en recreëren in de toekomst hand in hand gaan. Een plek die bruist van de creativiteit en een plek waar HISWA een nieuwe koers kan gaan varen. Waar ruimte is voor nieuwe ideeën en nieuwe samenwerkingen. Die uitdaging wil HISWA op en met de NDSM-werf graag aangaan.

Inmiddels wordt er hard gebouwd aan het HISWA Nautisch Centrum Amsterdam dat in het voorjaar van 2013 haar deuren opent. De nieuwe Amsterdam Marina is al in de zomer van 2012 gereed en wordt de thuisbasis van de jaarlijkse HISWA te water.

HISWA te water 2012

Honderden fonkelnieuwe boten van klein tot groot, tientallen wereldprimeurs, duizenden accessoires voor op en rond het water en letterlijk spetterende activiteiten. De crème de la crème van de Nederlandse en internationale jachtbouw toont op de HISWA te water haar nieuwste modellen. Ontdek het plezier van varen en watersporten en kom de nautische sfeer proeven. Luxury, pleasure of adventure? De keuze is aan u. Laat u inspireren door deze drie belevingswerelden op het water en zet koers naar de nieuwe Amsterdam Marina op de NDSM-werf.

www.hiswatewater.nl

Bekijk profiel:

NDSM is dé creatieve hotspot van Amsterdam. Op de voormalige scheepswerf aan de noorderlijke IJ-oever groeit een ‘selfmade city’ met honderden kunstenaars, creatieve bedrijven, duurzame ondernemers, bijzondere woningen, innovatieve cultuur en media, verrassende horeca en vernieuwende events, op het land en op het water. NDSM is het nieuwe brandpunt voor creatieve stedelijke energie. NDSM-Selfmade City