Toon kaart
Menu

NDSM Treehouse

NDSM Treehouse biedt (atelier)ruimte aan beeldend kunstenaars en muzikanten. Wij streven naar een respectvolle, comfortabele en productieve omgeving waarin kunstenaars vrij van hun dagelijkse stress en afleidingen geconcentreerd aan hun kunst kunnen werken.
Het NDSM Treehouse verzorgt de basisfaciliteiten die gericht zijn op het bevorderen van de creativiteit en de professionalisering van de deelnemende kunstenaars. De verschillende studio’s zijn plug & play te gebruiken door individuele kunstenaars. Dit project bestaat uit 6 werkruimte’s, een galerie en een openlucht theater.
Het doel van het NDSM Treehouse AIR programma is om internationale kunstenaars in Amsterdam te promoten en de interculturele uitwisselingen en dialoog te stimuleren tussen lokale en internationale kunstenaars en kunstinstellingen. Het AIR programma nodigt alle kunstenaars uit, vanuit elk land ongeacht hun leeftijd, geslacht of medium. Het programma richt zich vooral op de beeldende kunsten maar sluit uitdrukkelijk mengvormen, podiumkunsten of muziek niet uit. Elke gastkunstenaar krijgt de mogelijkheid te exposeren op het NDSM terrein.
De portacabins zijn van NDSM Treehouse staan zo opgesteld dat ze een besloten binnenplaats vormen van 100 m2. Deze locatie is uiterst veelzijdig en kan worden gehuurd als repetitieruimte en voor presentaties maar is ook geschikt voor het maken van filmopnamen en fotoshoots. De binnenplaats is ook te gebruiken voor besloten kleine evenementen, besloten diners en barbecues.
NDSM Treehouse
t.t. Neveritaweg 15N
1033 WB Amsterdam
marc@ndsmtreehouse.nl

020-3372377
06-26250644