Toon kaart
Menu

Convoi Exceptionnel

Onder de vlag Stichting Convoi Exceptionnel initieert Hetty van Bommel, ras-NDSM-kunstenaar van het eerste uur, publieke kunst werken, events en creatieve workshops vanuit haar Roze Studio in de Oostvleugel van de Scheepsbouwloods. Vele kunstprojecten vinden plaats op de NDSMwerf, ism vele NDSM-kunstenaars. Zeg elkaar officieel JA op ons Trouweiland, gedenk met ons dierbare overledenen in de Nacht van de Doden-NDSM.Neem contact op met ons voor Werken op maat!!
Publieke Kunst Werken:

De NieuweProefStoomPlaats-NDSM:

Een tijdelijk BBQ-eiland, gelegen in het water van het Droogdok, slechts bereikbaar met ons bootje!
Reserveer via www.npsp-ndsm.nl je eigen Doehetlekkerzelf-BBQ!

Theatrale Events:

Check www.npsp-ndsm.nl voor beeldmateriaal van C.E.’s afgelopen events, op en rondom de NieuweProefStoomPlaats-NDSM op de Yhelling, als oa “Nacht van de Doden-NDSM”.

Creatieve Workshops:

Ruime keuze uit sessies op het gebied van creatief denken, ontwerpen, en vele technieken als schilderen, materiaal bewerken, theater, muziek etc. De Roze Studio is hiertoe ingericht met alle benodigde machines en gereedschap, en haar 2 verdiepingen bieden werkruimte aan 40 cursisten. Ook maken we gebruik van het buitenterrein van de NDSMwerf en het Skatepark, veelal voor multi-disciplinaire sessies tot 250 personen. Voor elke doelgroep is een speciaal programma samengesteld.

Ook zijn we de NDSM-specialist in teambuilding-events; ons team van de NDSM-Academy brengt binnen 1 middag eenieder tesamen middels de Outofthebox-Snelkookpan!

Uiteraard ook sessies speciaal op maat!
Check www.rozestudio.nl voor dokumentatie.

Ook voor een bevlogen rondleiding!

Check www.npsp-ndsm.nl voor onze enorme lijst sponsoren.

Check www.rozestudio.nl voor ons klantenoverzicht.

Stichting Convoi Exceptionnel

te: Roze Studio
contactpersoon Hetty van Bommel

NDSM-werf
Oostvleugel Scheepsbouwloods
T.T.Neveritaweg 19a-11
1033WB Amsterdam
t: 06-29082851
@: hetty@convoiexceptionnel.nl / info@rozestudio.nl / info@npsp-ndsm.nl