Nautisch NDSM

De NDSM-werf zou niet hebben bestaan zonder het omringende water. Ondanks dat er al lang geen schepen meer gebouwd worden, is het water wel weer functioneel geworden. De Amsterdam Marina, de museale schepen en o.a. het kantoor van HISWA zorgen ervoor dat er een mix van nautische activiteit plaatsvindt.

Nautisch NDSM zal hier een onderdeel van worden. Direct aan het water gelegen met maximaal uitzicht op het IJ en de levendige jachthaven. Er wordt door BMB ontwikkeling (Amsterdam Waterfront B.V.) een heel gevarieerd plan ontwikkeld van diverse soorten woningen, een hotel, verschillende horeca en een spectaculaire kantoorruimte. Het waterfront van NDSM zal hiermee een indrukwekkend nieuw aangezicht krijgen, die van een nieuw city-district met respect voor de werf historie.

De uitstraling van Nautisch NDSM zal industrieel zijn, refererend aan de monumentale loodsen op NDSM. Een charmant en stoer plan, met aansprekende horeca en bedrijvigheid en een directe verbinding met de boardwalk die er zal komen.

Dit project is in ontwikkeling tot ca. 2018.

HIER WONEN?

schrijf je in