Street Art Today at 24H Noord

Hoewel de deuren van het toekomstige museum van Street Art Today nog even gesloten blijven, kan de Amsterdammer op 28 oktober tijdens 24H Noord 2017 alvast langskomen op de NDSM voor een kleine sneak preview buiten op de werf.

• Grootste ‘I Amsterdam’ graffiti logo

Street Art Today presenteert die dag op de NDSM werf het grootste I amsterdam graffiti logo van de stad. Wij sprayen op de oude Lasloods de outlines van een enorm I Amsterdam logo van 3 meter hoog en 20 meter breed. Dat is pas het begin, want het logo is verre van compleet. Kom langs en ga met ons mee terug naar de roots van graffiti; tag jezelf in het logo!

Tussen 13:00 en 17:00 staan we klaar met spuitbussen en stiften. Iedereen is uitgenodigd om zijn eigen naam -of die van je lief, je kind, je chihuahua of je buurvrouw- in dit logo te schrijven. Zo maken we samen een unieke graffiti piece voor en door Amsterdammers!

• Pipsqueak Was Here kijkdoos

Voor het Kings Spray Street Art Festival 2017 heeft het Amsterdamse kunstenaarsduo Pipsqueak was here een zeecontainer omgetoverd tot een levensgroot diorama. Treed binnen in Pipsqueak’s magische wereld en ervaar hun betoverende werk, ontmoet de koningsgorilla en ga op de foto met de grote Amsterdamse beer die aan de rand van de stad woont. De relatie tussen mens en natuur staat centraal in Pipsqueak’s werk en ook hier wordt deze op weergaloze wijze op scherp gesteld.

Meer informatie vind je in het Facebook event.