PLLEK LIVE STAGE | Nubiyan Twist

PLLEK LIVE STAGE presents: A Night of Discovery

Line up

Nubiyan Twist (Afro-beat, Dub & Jazz)
Prace (Dubnova)

Online ticket
: €7,50
Student & CJP: €5,00
Deurprijs: €10,00

– – –

Pllek Live Stage is het concept van Pllek voor avontuurlijke muziekliefhebbers met twee opvallende live acts en een DJ-set. Eigenwijze artiesten die een brug slaan tussen niet-westerse genres en (live) elektronica. Een exotische, onverwachte avond met live muziek op de dansvloer. Pllek Live Stage is een nacht van ontdekking.

Kom borrelen, geniet van talent uit binnen- en buitenland en laat je verrassen! Honger? Eet vooraf een hapje mee in ons restaurant. Gasten die bij ons gedineerd hebben, krijgen 50% korting op de deurprijs. (Reserveren kan online via www.pllek.nl)

– – –

/// NUBIYAN TWIST (LIVE) ///
Een mix van virtuoze muzikanten, bekwame producenten en geïnspireerde componisten bundelen hun krachten en creëren een unieke, aanstekelijke sound waarin invloeden jazz, hiphop, afrobeat, latin, soul, reggae en dance samenkomen.
Deze epische 10-koppige live show, georkestreerd door gitarist en producer Tom Excell, brengt een sterke en onvergetelijke ervaring die het best tot zijn recht komt tijdens een live clubavond, als headliner op een festival en in uitverkochte zalen die zij volledig ondersteboven spelen.

/// PRACE (DJ) ///
Prace combineert het beste van verschillende muziekculturen om de schoonheid van de wereld samen te brengen in een eigen gecreëerde stijl die hij Dubnova noemt. Latijnse ritmes met een dub-stijl baseline en elektronische sounds gecombineerd met organische elementen.

meer informatie