Jessie J | City Sounds

Trommel al je vrienden op en kruis zaterdag 3 augustus met glitterpen aan in je agenda: Jessie J komt terug naar Nederland met een exclusieve open air show op de NDSM Werf, Amsterdam! Verwacht een wervelende popshow met elementen uit musical en dans in de buitenlucht. Terwijl de zon ondergaat zingt Jessie J hits als ‘Price Tag’, ‘Domino’ en ‘Bang Bang’. Een unieke, onmisbare openluchtshow van wereldster Jessie J.

Jessie J

De Britse popster Jessie J brak in 2011 wereldwijd door met de hitsingle ‘Price Tag’, die afkomstig is van haar debuutalbum Who You Are, waarvan miljoenen exemplaren werden verkocht. Andere bekende tracks zijn onder andere ‘Nobody’s Perfect’ en ‘Do It Like A Dude’ en natuurlijk ‘Bang Bang’ (ft Ariana Grande en Nicky Minaj). In de jaren die volgde reeg ze de hits aaneen en belandden haar singles en albums stuk voor stuk in de top van de hitlijsten. Zo groeide ze uit tot één van de grootste popsterren van de laatste jaren.

Behalve om haar tracks, waarin ze pop, R&B en hiphop-invloeden mixt, staat ze bekend om haar bijzondere live-shows met elementen uit musical en dans. Ook haar inzet voor goede doelen en haar openheid over tegenslagen in haar persoonlijke leven worden geroemd. Vorig jaar mei verscheen haar vierde album R.O.S.E. en daarna speelde ze een strak uitverkochte AFAS Live.

Tijden:
Open: 17:30 uur
Aanvang: 20:00 uur
Show: 21:00 uur
Tijden onder voorbehoud

Koop je tickets via http://citysounds.nl/tickets en http://eventim.nl
De geldigheid van kaartjes van wederverkopers kan niet worden gegarandeerd.

meer informatie