FWAV SUNSCREENINGS | Alamar

In samenwerking met Cine en Outdoor Cinema vertoont Pllek van juni t/m september elke dinsdagavond een film op het strand, mits de weersvoorspellingen dit toelaten.

AANVANG FILM AUGUSTUS: 21:45
KOPTELEFOON OPHALEN: tussen 20:00-21:00
KOPTELEFOON: €5,- cash, te betalen bij aankomst

De Film: Alamar (2012)
Het relaxte tempo van Alamar past perfect bij deze zwoele zomer. De Banco Chinchorro is de rijkste koraalrif van Mexico. Daar volgen we Jorge die naar het gebied terugkeert om zijn vader op te zoeken. Als visser leidt die een eenvoudig leven in harmonie met de natuur. De pas gescheiden Jorge heeft ook zijn jonge zoon meegenomen zodat hij hem het prachtige gebied kan laten zien. Met alle pure nieuwsgierigheid van een kind ontdekt hij de natuur en hoe mens en dier naast elkaar leven op en rondom het water.

Deze genre overschrijdende film van Pedro González-Rubio die tussen documentaire en fictie zweeft heeft een heerlijk ontspannend tempo. Gaandeweg wordt de idylle melancholischer als Jorge’s zoon weer terug moet naar zijn moeder die in Rome woont. Het einde van een unieke en onvergetelijke zomer. Gelukkig is die wel perfect vastgelegd in deze bijzondere film

 

– – –

KOPTELEFOON RESERVEREN
Dit jaar kun je een koptelefoon reserveren door een gratis ticket te downloaden. Een gereserveerde koptelefoon kan alleen tussen 20:00 en 21:00 opgehaald worden, hierna worden ze  vrij gegeven voor vrije inloop. Ze houden er altijd een aantal achter de hand voor vrije inloop. Het is niet mogelijk om een eigen koptelefoon mee te nemen. (Een koptelefoon reserveren is niet verplicht)

STEM OP JOUW FAVORIET
Ook dit jaar kun je weer stemmen op jouw favoriete film uit de selectie van Cine. Elke maand selecteren de redacteuren van Cine hun favoriete films binnen een maand-thema. In het Facebook event plaatsen wij elke maand een poll. In de maand erna vertonen we de films op volgorde van het aantal stemmen. Als Pllek onverhoopt een film moet annuleren, dan verplaatst deze naar de eerstvolgende dinsdag.

TO SCREEN OR NOT TO SCREEN
Kans op regen en/of wind betekent dat er geen film vertoond kan worden. Dit beslissen ze a/d hand van de voorspellingen op maandagmiddag en zullen ze in het Facebook event en in de agenda op de website van Pllek bekend maken. Mocht de weervoorspelling rooskleurig zijn, maar op dinsdag omslaan, dan zijn ze helaas genoodzaakt last-minute alsnog te annuleren. Houdt hier dus rekening mee.

meer informatie