FWAV SUNSCREENINGS | STRAIGHT STORY

In samenwerking met Cine en Outdoor Cinema vertoont Pllek van juni t/m september elke dinsdagavond een film op het strand, mits de weersvoorspellingen dit toelaten.

AANVANG FILM: 21:00
KOPTELEFOON OPHALEN: tussen 20:00-21:00
KOPTELEFOON: €5,- cash, te betalen bij aankomst

De film: Straight Story (1999)
English spoken w/ Dutch subs

The Straight Story is een roadmovie gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de 73-jarige Alvin Straight die in 1994 op zijn grasmaaier een zes weken durende tocht onderneemt om zijn zieke broer op te zoeken. Het feit dat het met de auto een halve dag rijden is, maakt duidelijk dat zijn reis een verzoeningsgebaar is naar zijn oudere broer, die hij na een ruzie 10 jaar niet gesproken heeft. Onderweg ontmoet Alvin diverse lokale bewoners met ieder hun eigen verhaal.

– – –

KOPTELEFOON RESERVEREN
Dit jaar kun je een koptelefoon reserveren door een gratis ticket te downloaden. Een gereserveerde koptelefoon kan alleen tussen 20:00 en 21:00 opgehaald worden, hierna worden ze  vrij gegeven voor vrije inloop. Ze houden er altijd een aantal achter de hand voor vrije inloop. Het is niet mogelijk om een eigen koptelefoon mee te nemen. (Een koptelefoon reserveren is niet verplicht)

STEM OP JOUW FAVORIET
Ook dit jaar kun je weer stemmen op jouw favoriete film uit de selectie van Cine. Elke maand selecteren de redacteuren van Cine hun favoriete films binnen een maand-thema. In het Facebook event plaatsen wij elke maand een poll. In de maand erna vertonen we de films op volgorde van het aantal stemmen. Als Pllek onverhoopt een film moet annuleren, dan verplaatst deze naar de eerstvolgende dinsdag.

TO SCREEN OR NOT TO SCREEN
Kans op regen en/of wind betekent dat er geen film vertoond kan worden. Dit beslissen ze a/d hand van de voorspellingen op maandagmiddag en zullen ze in het Facebook event en in de agenda op de website van Pllek bekend maken. Mocht de weervoorspelling rooskleurig zijn, maar op dinsdag omslaan, dan zijn ze helaas genoodzaakt last-minute alsnog te annuleren. Houdt hier dus rekening mee.

meer informatie