FWAV SUNSCREENINGS | Y TU MAMA TAMBIEN

In samenwerking met Cine en Outdoor Cinema vertoont Pllek van juni t/m september elke dinsdagavond een film op het strand, mits de weersvoorspellingen dit toelaten.

AANVANG FILM AUGUSTUS: 22:00
KOPTELEFOON OPHALEN: tussen 20:00-21:00
KOPTELEFOON: €5,- cash, te betalen bij aankomst

De Film: Y TU MAMÁ TAMBIÉN (ALFONSO CUARON, 2001)
Deze smeulende Mexicaanse art-house hit uit 2001 lanceerde de carrières van steracteurs Diego Luna (Star Wars: Rogue One) en Gael García Bernal (The Motorcycle Diaries) en van de virtuoze regisseur Alfonso Cuarón (Gravity).
Luna en Bernal gaan als hitsige tienerjongens Tenoch en Julio met de ervaren getrouwde vrouw Luisa (Maribel Verdú) op een roadtrip door Mexico en belanden in een woelige driehoeksverhouding die hun vriendschap en hun levens voor eeuwig zal veranderen.

Cuarón verwierp de Hollywood-technieken die hij in zijn vorige films had aangeleerd om met Y tu Mamá También de film te maken die hij al wilde maken voordat hij op de Filmacademie belande: een road movie door Mexico met als bestemming een afgelegen strand, geschoten als documentaire met een handheld camera. Daarnaast is Y tu Mamá También de ideale datefilm voor een filmdate tijdens Pride: voor elk wat wil(d)s, zelfs voor je moeder.
– – –

KOPTELEFOON RESERVEREN
Dit jaar kun je een koptelefoon reserveren door een gratis ticket te downloaden. Een gereserveerde koptelefoon kan alleen tussen 20:00 en 21:00 opgehaald worden, hierna worden ze  vrij gegeven voor vrije inloop. Ze houden er altijd een aantal achter de hand voor vrije inloop. Het is niet mogelijk om een eigen koptelefoon mee te nemen. (Een koptelefoon reserveren is niet verplicht)

STEM OP JOUW FAVORIET
Ook dit jaar kun je weer stemmen op jouw favoriete film uit de selectie van Cine. Elke maand selecteren de redacteuren van Cine hun favoriete films binnen een maand-thema. In het Facebook event plaatsen wij elke maand een poll. In de maand erna vertonen we de films op volgorde van het aantal stemmen. Als Pllek onverhoopt een film moet annuleren, dan verplaatst deze naar de eerstvolgende dinsdag.

TO SCREEN OR NOT TO SCREEN
Kans op regen en/of wind betekent dat er geen film vertoond kan worden. Dit beslissen ze a/d hand van de voorspellingen op maandagmiddag en zullen ze in het Facebook event en in de agenda op de website van Pllek bekend maken. Mocht de weervoorspelling rooskleurig zijn, maar op dinsdag omslaan, dan zijn ze helaas genoodzaakt last-minute alsnog te annuleren. Houdt hier dus rekening mee.

meer informatie