BabyBurn

De Baby speelt voor het 7e jaar op rij weer buiten! Dit jaar is de kleine hummel in een poëtische bui en babbelt en brabbelt het erop los met Poëziebus, die op deze dag de finale van haar tournee samen met ons viert. Dus haal je picknickkleedje maar uit de kast en vul de ruimte rondom Noorderlicht weer met liefde en al het moois dat iedereen te bieden heeft. Voor de 3 podia die er zijn, nemen wij vast wat dichters, bandjes, muziek en ander moois mee. De rest mogen jullie doen, dus kom maar door met je idee!

Jullie voorstel en aanmelding graag naar:
performance@babyburn.nl

We zien jullie allemaal graag op zondag 12 augustus!

Programma
14:00 tot 22:00 buiten op alle veldjes
22:00 tot 03:00 binnen in Noorderlicht.

Volledige line-up volgt zo snel mogelijk. Entree is gratis!

BabyBurn
Gebaseerd op de “gift culture” waarbij we het leven vieren, iedereen participeert en zelf het festival is en maakt, behoort BabyBurn tot de leukste en gemoedelijkste festivals van ons landje. Geen hekken, geen entree fee, geen budget, “no spectators, only participators”, met datgene wat iedereen zelf inbrengt en meeneemt. En uiteraard met een volledige “leave no trace” policy.

Poëziebus
Poëziebus is een tour voor podiumdichters. Maar liefst 20 podiumdichters uit Nederland en België rijden van 6 tot en met 12 augustus 2018 in een prachtige rode oldtimerbus door de lage landen om onderweg op te treden en workshops te verzorgen. De bus stopt in verschillende steden op de route.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Meer informatie:

Babyburn: https://bit.ly/2Msz096
Poëziebus: https://bit.ly/2tvQU3Q