Toon kaart
Menu

NDSM Vrijhaven

Luchtfoto: Paul Fennis

NDSM Vrijhaven 2014 vindt plaats op Koningsdag op zaterdag 26 april, IK WILLEM! Vrijhaven 2014 presenteert 365 dagen NDSM in één dag met de grootste kindervrijmarkt van Amsterdam en ouderwets vermaak voor jong en oud. Ga hier naar de website van ndsmvrijhaven.nl

Er is feest in Het Rijdend Avontuur, in een containerdorp met These Guys en een surreëel labyrint van Treehouse, in de geheime Klup X, bij de trammetjes van Trammeland, op het trouweiland met Convoi Exceptionnel en op de feestpont! Voltt en Lockdown hebben hun favoriete artiesten uit Amsterdam uitgenodigd en zetten een stevig techno en house event neer. Er is drijvend feest gaande op het water bij Undercurrent / Het Alternatief en Veronica. Ook bij Noorderlicht, Pllek en de IJ-kantine zijn er knettergoede DJ’s en kan je genieten van live muziek. Ook is er een speciaal Noord Podium met artiesten uit Amsterdam-Noord, een healthy food plein met heerlijk eten, capoeira en karaEko.

Kortom, ik willem! Wie willem niet? Meld je nu aan op ons Facebook-event facebook.com/NDSMvrijhaven en volg ons via Twitter: @NDSMvrijhaven

Doe mee en mail je idee, kunst of act naar idee@ndsmvrijhaven.nl dan zorgen wij dat je een plekje hebt. Kraampjes voor de kindervrijmarkt kan je reservereren via info@ij-hallen.nl.

www.ndsmvrijhaven.nl

1. Algemeen

Het betreden van het terrein geschiedt op eigen risico en het betekent dat je de huisregels accepteert.

2. Drank en etenswaren
Het nuttigen van meegebrachte dranken en etenswaren is op het terrein niet toegestaan. Tassen worden gecontroleerd hierop.
NDSM Vrijhaven wordt mogelijk gemaakt door de inspanningen van vele organisaties en personen. Zij bieden jou als bezoeker entertainment, muziek en vermaak, in ruil daarvoor vragen zij om een bijdrage te leveren in de vorm van het kopen van eten en drank.

3. Gedrag
Koninginnedag is een feestelijke dag en NDSM Vrijhaven een feestelijk evenement. We vragen aan alle bezoekers om het gedrag feestelijk te houden.

Bedreigingen, mishandeling, intimidatie, agressie discriminatie en racisme zijn verboden op straffe van verwijdering.
De organisatie kan bepaalde personen de toegang weigeren of verwijderen van de evenementenlocatie.

4. Niet toegestaan
Drugs, gevaarlijke voorwerpen zoals slag-, steek- of vuurwapens en overige gevaarlijke voorwerpen, glas en blik.

5. Betaalmiddel
Op het terrein kan je contant afrekenen bij de diverse horecapunten. Er zijn geen PIN automaten.

6. Veiligheid
Op het terrein lopen in herkenbare kleding beveiligers rond en zijn 3 EHBO posten.

7. Aansprakelijkheid
NDSM Vrijhaven kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enig letsel, materiële en immateriële schade aan bezoekers en eigendommen.
NDSM Vrijhaven kan niet aansprakelijk worden gesteld voor verlies of diefstal van eigendommen.

8. Overig
In situaties waarin de huisregels niet voorzien, beslist de organisatie.

9. Plezier

Queen’s Day Part2 from Gaspard Renault on Vimeo.

Video door Gaspard Renault

Video door Elien van Riet

Tags: , , ,