Toon kaart
Menu

Amsterdam Water Festival

Stichting NDSM-werf presenteert in samenwerking met HISWA te water het Amsterdam Water Festival op en rond het nieuwe Waterplein op de NDSM in Amsterdam Noord. Je kan flaneren over de NDSM-pier, eten & drinken en genieten van live muziek en DJ’s op meerdere grote boten, de kade en het water. Ook kan je met je bootje aanmeren en vanuit je eigen schuit van de muziek en de varende bar genieten.

Klik hier voor het programma en meer informatie voor bootjebezitters.

Kaarten bestellen? Klik hier!

Facebook event delen? Klik hier!

AWF is in samenwerking met HISWA te water
Mede mogelijk gemaakt door HEMA Hoofdkantoor, Stadsdeel Amsterdam Noord, Noordwaarts, Amsterdam Marina, Ilovenoord, Boer Tenten, Broedstraten/Muziekstraat, Tolhuistuin, Noorderparkkamer, Stichting NDSM-werf, Amstel Botel, Pollux, Lichtschip, IJ-Kantine, Pannenkoekenboot

De online kaartverkoop is nu gesloten. Aan de deur zijn er nog kaarten beschikbaar voor €12,50.

 

Wij adviseren u om met de fiets te komen of het openbaar vervoer te gebruiken. Iedereen die niet in Noord woont kan met het gratis pontje de oversteek naar de NDSM maken, vor de exacte dienstregeling klik hier.

Met de bus 
Neem vanaf het Centraal Station Bus 391 en 394 richting/vanaf Zaandam/Zaanse Schans. Uitstappen bij halte Klaprozenweg, steek vanaf de halte de weg over en loop de ms Van Riemsdijkstraat in. Sla de 3e straat rechtsaf, dit is de ms Oslofjordweg. Loop rechtdoor naar de entree van de bootshow.

Met de auto Wilt u graag met de auto komen, voer dan ms van Riemsdijkstraat in.

Vanaf de A1 en de A4 neemt u afslag S118 (Oostzanerwerf) richting Tuindorp-Oostzaan. Ga aan het einde van de afrit rechtsaf. Ga bij de verkeerslichten rechtsaf, volg richting S118 Tuindorp Oostzaan/Industrieterrein Noord. Vanaf hier volgt u de bewegwijzering richting de NDSM. U rijdt het terrein van de NDSM op, de ms van Riemsdijkstraat. Hier gaat u de eerste links. Aan uw rechterhand ziet u dan parkeerterrein P-AWF waar u de auto kunt parkeren.

Vanaf de IJ-tunnel, houd u rechts aan. Neem de afrit Amsterdam Noord 100-399. Ga bovenaan de afrit bij de verkeerslichten rechtsaf de Johan van Hasseltweg op. Rijd rechtdoor en ga bij de verkeerslichten rechtsaf. Ga linksaf, richting S118 Noord 100-249, de Klaprozenweg op. Vanaf hier volgt u de bewegwijzering richting de NDSM. U rijdt het terrein van de NDSM op, de ms van Riemsdijkstraat. Hier gaat u de eerste links. Aan uw rechterhand ziet u dan parkeerterrein P-AWF waar u de auto kunt parkeren.

Gezien de afmeervoorzieningen kunnen er sloepen, speedboten, RIB’s, etc., maar geen grote vaartuigen afmeren aan de tijdelijke afmeervoorzieningen/steiger.
Het is van belang dat de vaartuigen, gezien het bevaren van het IJ, voldoen aan de karakteristieken van de vaarweg, zoals genoemd in het Binnenvaartpolitiereglement artikel 1.06 Gebruik van de vaarweg.
Uiteraard dienen de recreatievaartuigen goed stuurboordwal te houden om de doorgaande scheepvaart niet te hinderen. Je dient de vaarweg haaks over te steken. Laat aan de overige vaart zien wat je doet!

Er ligt een tijdelijke steiger naast de Pollux. Aan deze steiger hebben we plek voor ongeveer 70 boten. Daarnaast liggen er boeien voor de Pollux en het Lichtschip waar je aan kan klinken. Op het waterplein varen boten van de organisatie Amsterdam Marina die handige tips geven. Volg hun aanwijzingen op.

Kijk voor veiligheidstips op: Varendoejesamen