Toon kaart
Menu

Theaterplatform PickUp

Theaterplatform PickUp zet zich in voor de ondersteuning van theatermakers en andere creatievelingen bij het realiseren van hun voorstelling of project. Het platform wil (jonge) podiumkunstenaars de ruimte bieden om hun dromen werkelijkheid te laten worden. PickUp biedt ondersteuning op drie manieren:

  • Het ondersteunen van kunstenaars middels de Theaterwerkplaats
  • De verhuur van verschillende oefenruimtes
  • Het faciliteren van evenementen

PickUp is een werkplaats waar onafhankelijke makers uit elke discipline terecht kunnen. Een plek om de voorstelling te gaan maken en spelen. Om startende theatermakers een kans te geven in het professionele circuit zijn er theaterwerkplaatsen en productiehuizen. Dans, toneel of muziektheater.
Theaterplatform PickUp beheert drie studio’s in de creatieve omgeving van de NDSM-werf in Amsterdam. De studio’s kunnen gebruikt worden als repetitieruimte, voor film- of muziekopnames, workshops, vergaderingen, presentaties en meer.

De kosten zijn laag en in overleg. Belangrijker echter: als je bij PickUp een studio huurt, ondersteun je daarmee direct een maker met een bijzonder idee. Bij een volledige bezetting van onze studio’s wordt méér dan 50% van je bijdrage besteed aan het helpen realiseren van de productie van een startup. Ook kun je een specifieke startup bij ons voordragen. Afhankelijk van je bijdrage is het mogelijk – als je dat wilt – dat we je vermelden als sponsor.

Naast gebruik in de studio’s is onze apparatuur ook los te huren. Neem gerust contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden. Prijzen in overleg. Welke apparatuur in de studio’s aanwezig is, is te vinden op de inventarislijst per studio op www.pickupclub.nl.
Theaterplatform Pick Up

NDSM Werf – Kunststad
tt Neveritaweg 15N
1033 WB Amsterdam
info@pickupclub.nl

020-3372377
06-26250644

Tags: , , , , , ,