Toon kaart
Menu

PLLEK

Een nieuwe stoere Pllek midden op de werf aan het water. Pllek is opgebouwd uit rauwe industriele materialen, heeft een groot cafe-restaurant en een extra zaal voor optredens, meetings en feestjes. Buiten heeft Pllek een groots terras met een strandje aan het IJ. Een toplocatie met het mooiste uitzicht van Amsterdam!

Naast dat Pllek een cafe /restaurant is, is er wekelijks een diverse programmering. Denk aan live muziek, film, dans avonden, culinaire events en meer. De reguliere agenda ziet er als volgt uit:

DINSDAG: Films with a view om 21:30 (buiten als het mooi weer is)
VRIJDAG: Feeling Friday | Fingerfood & Cocktails, Wine & Dine vanaf 17:00
ZATERDAG & ZONDAG: Relax & Balance om 10:30 uur
ZATERDAG: Bllender | een cocktail van muziekstijlen vanaf 20:00
ZONDAG: Ruige Rakkers | Kinderprogramma vanaf 13:00.
ZONDAG: Laidback Llive vanaf 15:30

Buiten de reguliere programmering om vinden er regelmatig andere events plaats, check de agenda op website van Pllek voor het complete overzicht!

Naast een fantastisch overdekt restaurant en een strand heeft Pllek een zaal van 195 m2 beschikbaar, beide met het mooiste uitzicht van de stad.

De aankleding van de locatie kan volledig worden aangepast op uw wensen. Op de locatie zijn basisfaciliteiten voor licht en geluid aanwezig. Ook deze kunnen geheel naar uw wens worden aangevuld.Tevens hebben wij een 70 inch LED scherm en een beamer met projectiescherm beschikbaar.

Foodcatering en drankvoorziening doet Pllek in eigen beheer. Wij hebben voormalig chefkok Dimitry Mulder van Wilde Zwijnen in dienst voor de perfecte bereiding van doorzame en voornamelijk biologische gerechten.

Pllek NDSM

TT. Neveritaweg 59
1033 WB Amsterdam
Tel: 020-2900020

Postbus 37327
1030 AH Amsterdam

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,