Toon kaart
Menu

Noorderlicht

Op één van de allermooiste plekjes van Amsterdam kun je iedere dag vanaf 11:00 uur genieten van een lekkere lunch en avondmaaltijd. Onze kaart staat vol duurzame gerechten en de inrichting van ons café is voornamelijk gebaseerd op hergebruik van materialen welke wij vinden in de bossen of op straat. Goede voorbeelden hiervan zijn de boven- en benedenbar, de leemwanden en de terrastafels. Zomers spelen van do t/m zo live-bandjes en dj’s bij ons op het buitenpodium en zijn er feesten op zaterdagavond geprogrammeerd. Kijk voor meer info hierover op deze of onze site.

Tot ziens aan een van onze tafels!

De ruimte in en rond Noorderlicht
In Noorderlicht is veel mogelijk, maar we willen altijd ‘open’ zijn voor onze (vaste) gasten die vaak van ver komen. Daarom is het niet mogelijk de hele tent af te huren.

Maar… naast restaurant en terras heeft Noorderlicht ook nog een bovenverdieping en een voorterras die wel geschikt zijn voor het geven van prive-feestjes en borrels. De huurprijzen varieren van 200 tot 350 euro waarbij we andere tarieven hanteren voor sociaal-culturele activiteiten.
Let op: grote besloten partijen en trouwfeesten kunnen wij niet aannemen!

Tijdens het zomerseizoen -dat loopt van 1 april t/m 30 september- nemen wij helaas geen grote partijen aan. Dit betekent: diners max tot 25 man, borrels tot max 70 man. In deze periode programmeren wij zelf op vrijdag, zaterdag en zondag dj´s, bandjes en theater. Zie hiervoor ons programma.

Mocht je zelf graag iets willen organiseren en denk je dat jouw idee past bij Noorderlicht? Stuur dan een mailtje naar info@noorderlichtcafe.nl t.a.v. Jasper.

Voor overige zaken m.b.t. borrels en diners mail je naar info@noorderlichtcafe.nl t.a.v. Navajo.

Entresol
Borrel: 70 personen

Wil je reserveren of informatie aanvragen, vermeld dan altijd de volgende zaken:

  • Juiste datum en tijd Aantal personen
  • Wat voor een soort reservering? Verjaardag, borrel etc.
  • Alleen drinken of ook hapjes?

Noorderlicht
NDSM Plein 102
1033 WB Amsterdam

Voor Navigatie systemen, let op!: onze straatnaam is veranderd. De tomtom pakt meestal alleen het oude adres:
T.T. Neveritaweg 33.

Reserveren: 020-4922770
Reserveren kan uitsluitend telefonisch en liefst niet tijdens drukke uren als lunch en avondeten. Bij geen gehoor kun je ook het kantoor bellen.

Reserveren groepen
Voor groepen boven de 12 personen vragen we je juist wel te mailen en dat kan naar info@noorderlichtcafe.nl. Binnen 48 uur ontvang je dan antwoord.

Openingstijden
Iedere dag vanaf 11:00 uur. (behalve de maandagen in het winterseizoen dat loopt van 1 okt. t/m 31 maart)
Keuken sluit om 22:00 uur

Kantoor: 020-4922151
www.noorderlichtcafe.nl

Tags: , , , , , , , , , ,