Toon kaart
Menu

geWoonboot

De geWoonboot is een bijzondere drijvende vergaderlocatie bij de NDSM-werf. Ze voorziet in eigen energie, warmte/koude en zuivert haar eigen afvalwater. De bedrijfsvoering aan boord is zo duurzaam mogelijk, van kantoorartikelen tot catering. Joan Kramer en Jan Huisman zijn de eigenaren van deze boot, die verankerd ligt aan de oever bij restaurant Noorderlicht.

De locatie is zeer geschikt voor een inspirerende vergadering, training, heisessie, brainstorm of strategiesessie en wordt ook geboekt voor private dinners. Voor meer informatie bekijk www.gewoonboot.nl, mail ons op info@gewoonboot.nl of kom op afspraak langs voor een bezichtiging.

GeWoonboot is een compleet zelfvoorzienende (autarkische) woonark en zorgt voor eigen elektra, warmte en waterzuivering. Zonnepanelen en een zeer zuinige dieselgenerator verzorgen cv en warm water. Een drijvende tuin met helofytenfilter (riet, bamboe en bacteriën) vormt het ecologisch waterzuiveringssysteem. Dit initiatief komt van wooncorporatie DeltaWonen uit Zwolle (http://youtu.be/qWW00LSkxuI) en is mede gerealiseerd door:

Flexicontrol en Besseling.

geWoonboot
NDSM Plein 104, Amsterdam

Postadres:
Postbus 37006
1030AA Amsterdam

Tel.: +31-(0)20-3200280
www.gewoonboot.nl  info@gewoonboot.nl

Tags: , , , , , , , , , ,