Toon kaart
Menu

De Federatie

Wij zijn een trainingsbureau voor alle opleidingsvragen en een boekingskantoor voor trainingsacteurs. De Federatie bestaat uit trainers, acteurs en creatieven voor opleiding en ontwikkeling.

Cultuur als bron
Het theatervak heeft de teamleden van De Federatie geleerd om creatief te zijn, zich te verdiepen in houding en gedrag en om trainingen en methoden te bedenken die mensen raken en inspireren.
Deze talenten vormen de basis van onze visie op leren, onze beproefde manier van trainen en onze zichtbare resultaten. De Federatie maakt cultuur zichtbaar en beïnvloedbaar.

Wij geven trainingen op verschillende gebieden, maar onze belangrijkste pijlers zijn:

Veiligheid
Al meer dan vijftien jaar is De Federatie betrokken bij het ontwerpen en uitvoeren van veiligheids­programma’s binnen de industrie, de bouw en de vervoersector

De Klant Centraal
De klant centraal stellen is een belangrijke ambitie van veel bedrijven. Wij ontwerpen programma’s om deze wens om te zetten in gedrag.

Presenteren
Hoe maak je van een presentatie een inspirerend verhaal waarin vorm, inhoud en stijl in balans zijn. Onze workshop helpt je verder.

Persona’s
Persona’s zijn personages die gespeeld worden door trainingsacteurs van De Federatie. U kunt persona’s bijvoorbeeld inzetten bij een start­bijeenkomst, een presentatie of een training.

Bedrijfsfilms
Film is een zeer geschikt medium om een groter publiek te bereiken. De Federatie schrijft en produceert bedrijfsfilms op maat.

Games
Games lenen zich bij uitstek om de samenwerking of de processen binnen uw bedrijf te analyseren en te verbeteren.

Al meer dan vijftien jaar is De Federatie betrokken bij het ontwerpen en uitvoeren van veiligheids­programma’s binnen de industrie, de bouw en de vervoersector. We hebben inmiddels een eigen visie ontwikkeld op cultuurverandering in veiligheid. De techniek en omgeving worden steeds veiliger, de procedures en voorschriften steeds duidelijker, maar veiligheid staat of valt altijd met het gedrag van mensen.

Training Communicatie & Veiligheid
Goed communiceren over veiligheid is de smeerolie in de driehoek: techniek, procedures en gedrag en levert een belangrijke bijdrage aan het verbeteren van de veiligheidscultuur van uw bedrijf.

De Training Communicatie & Veiligheid van De Federatie bestaat uit drie losse modules van elk 4 uur en heeft als doel om het begrip communicatie af te pellen naar praktische tips, inzichten en vaardigheden die meteen toepasbaar zijn in het dagelijks werk.

Meer informatie

Unieke vergaderlocatie in Amsterdam:Hoog boven het stromende water van het IJ in Amsterdam Noord heeft De Federatie haar deuren geopend voor iedereen die in een inspirerende omgeving wil werken, vergaderen, teambuilden enzovoorts. Flexibele ruimtes De Federatie heeft een tweetal werkruimtes gecreëerd: de grote studio en de kleine studio. De grote studio biedt ruimte aan zo’n 30 (vergader of U-opstelling) tot 60 personen (theateropstelling of borrel).

De kleine studio heeft een maximale capaciteit van 25 personen. Beide ruimtes zijn voorzien van werk- en vergadervoorzieningen zoals een smartboard, WIFI, flipover en kunnen geheel naar uw wensen worden ingericht. Lunch, koffie en thee Wij kunnen u een compleet vergaderarrangement bieden, inclusief koffie, thee, lunch en borrel. Geheel op maat en naar uw wensen.

Bel voor informatie of een afspraak met Olaf of Hanneke:
020-693 43 85 of mail naar: info@defederatie.nl

Bezoekadres
De Federatie bv
Werfkade 8
1033 RA Amsterdam”