Toon kaart
Menu

Biesterbos

BIESTERBOS is een onafhankelijke, gepassioneerde, risicodragende vastgoedontwikkelaar uit Noord-Holland. We creëren plekken waar mensen plezierig kunnen wonen, werken en verblijven. Daar is meer voor nodig dan alleen een gebouw. Juist de aandacht voor beleving van de gebruikers en de omgeving is van groot belang. BIESTERBOS maakt bijzondere kwalitatieve projecten door een ideale combinatie van programmering, architectuur en expertise. Dat doen we doordacht, eigenzinnig en met aandacht.

BIESTERBOS is gedelegeerd ontwikkelaar op NDSM namens Mediawharf en Amsterdam Waterfront.

De ontwikkeling van NDSM is BIESTERBOS op het lijf geschreven. Het behouden en versterken van de unieke eigenschappen van de werf en dit vervolgens vertalen in een levendig gebied met beleving en kwaliteit voor de gebruikers is de kracht van BIESTERBOS.

Met een vast team dat ruime ervaring heeft en creativiteit en passie voor de werf bezit, geeft BIESTERBOS vorm aan de transformatie van NDSM. Indien je algemene informatie wenst over de ontwikkeling van NDSM, over het huren of kopen van ruimtes of een woning, of geïnformeerd wilt worden over de verdere mogelijkheden op NDSM, neem dan contact op met Nienke Hopman.

Wil je meer informatie over BIESTERBOS, de projecten en visie op vastgoedontwikkeling, kijk dan op www.BIESTERBOS.nl.

BIESTERBOS is sinds 1991 actief als ontwikkelaar van binnenstedelijk vastgoed en onderdeel van de Biesterbos Groep. Het bedrijf is gevestigd in Limmen en ontwikkelt in heel Nederland.

Nienke Hopman
Creative manager en tevens NDSM-loods. Zij adviseert (internationale) partijen over de ontwikkeling van NDSM en ook over de vestigingsmogelijkheden voor een breed scala aan functies en bedrijven. In deze hoedanigheid is zij betrokken geweest bij de komst van de pioniers op NDSM, zoals HEMA, VNU Media, Red Bull, Fronteer Strategy en HISWA.

Daarnaast is zij actief in de conceptuele ontwikkeling van de werf. Het bewaken en verder vormgeven van de identiteit van NDSM behoren tot haar werkzaamheden. Nieuwe initiatieven en spraakmakende ondernemers die zich willen vestigen op NDSM kunnen zich tot haar wenden.

BIESTERBOS bv
Rijksweg 100
1906BK Limmen
Postbus 110
1906ZJ Limmen
T +31 (0)72 502 4080
F +31 (0)72 502 4031
www.biesterbos.nl
ndsm@biesterbos.nl