Toon kaart
Menu

Ook in de NDSM-agenda?

28 - 30 April 2017 Pllek

Pllek wordt vijf!

Pllek bestaat op 30 april 2017 vijf jaar. En dat betekent dat er nog vijf jaar in het verschiet ligt, gezien de vergunning voor tien jaar is afgegeven. Pllek is op de helft van haar bestaan en dat gaan we vieren.
Vrijdagavond 28, zaterdag 29 en zondag 30 april.

Voor kinderen (extra) speelplezier op het strand, voor volwassenen op zaterdag een verjaardagspartij tot laat in de nacht en verder opvallende exposities, slingers, ballonnen, taart, livemuziek, gekke pop-ups, DJ’s, een XL bbq op zondag en natuurlijk een waardige afsluiter met groot vuur. Loop binnen en laat je verrassen.
Het feest is voor iedereen en gratis!

> > > CHECK HET FACEBOOK EVENT VOOR UPDATES < < < Op 30 april 2012 opende Sjoerd Steenbeek het inmiddels drukbezochte restaurant/stadsstrand en de culturele hang-out Pllek op de NDSM-werf in Amsterdam Noord. Met favoriete band SKIP&DIE werd de opening een knalfuif, daar op de oevers van het IJ. De nieuwe venue kwam in een achtbaan terecht en trok binnen enkele jaren bezoekers vanuit de hele wereld. Inmiddels is Pllek een gevestigde naam in Amsterdam en is de locatie veel meer dan “alleen” een restaurant/café met een zonovergoten terras en stadsstrand.

Aangemeld door

Janine Driessen
Communicatie & Community
Pllek wordt vijf! Members: