Toon kaart
Menu

Ook in de NDSM-agenda?

22 July 2016 Pllek

Going Places | Fiesta LatinoAmericana

GOING PLACES
GLOBAL FOODS, FILMS AND FUNKY BEATS

Carribean Creativity, Outdoor Cinema en Pllek are Going Places! Deze zomer organiseren we samen vier avonden waarin we op avontuur gaan naar verre landen, zomerse oorden en tropische werelddelen. Met de combinatie van film, hapjes en muziek halen we vier continenten voor één avond naar Pllek. Going Places is een culturele reis naar Amsterdam Noord… en voorbij de horizon. Reis met ons mee, kijk, proef, dans en vier de diversiteit van onze planeet.

Tijdens de tweede editie van Going Places reizen we af naar het bruisende Zuid-Amerika. Onder de titel FIESTA LATINOAMERICANA toveren we pllek vrijdag 22 juli eenmalig om tot een Latijns Amerikaans feestje waarbij DE PREMIERE VAN DE BRAZILIAANSE FILM NEON BULL (2016, dir. Gabriel Mascaro, distr. Cinemien) centraal staat, ondersteund door muziek, food en kunst.  

EVENT: 21.00 – 03.00 // FILM: 22.15EVENT: gratis toegang // FILMTICKET: € 8,50

FOODJAZMINA DELICIOUS
ART: Bodypaintlily
FILM: Neon Bull (2015) PREMIERE* | voorfilm: The City of Samba (2012) FUNKY BEATS: live: Roda de Holanda | dj Eduardo

NEON BULL
Check de MOVIETRAILER!
Iremar werkt in de traditionele rodeostallen in het Noordoosten van Brazilië, waar ze de “vaquerada” rijden. Een tradionele rodeo waarbij twee mannen te paard een grote stier bij zijn staart proberen neer te halen. Maar achter deze stoere werkzaamheden van Iremar schuilt een man die een rustig en eenzaam leven leidt. Terwijl hij met de stieren van stad naar stad reist, droomt hij ervan kledingontwerper te worden. In een unieke mix van sociaal realisme, impressionistische beelden en zinderende erotiek geeft Neon Bull een vernieuwende blik op het machismo van Latijns Amerika.??

NEON BULL ging in wereldpremière op het Filmfestival van Venetië in 2015 en won daar de Venice Horizons Award – Special Jury Prize

* Neon Bull wordt mogelijk gemaakt door CINEMIEN

Going Places | Fiesta LatinoAmericana Members: