Toon kaart
Menu

Ook in de NDSM-agenda?

26 July 2016 Pllek

Films with a View Summer Screenings

I.s.m. OUTDOOR CINEMA organiseren wij elke dinsdagavond bij goed weer een film op ons stadsstrand. Blijf op de hoogte van ons programma en het eventueel annuleren van een film viaFACEBOOK.COM/FWAVATPLLEK.

TOMORROW (2015) (1h58m) (FR)
DIR: Cyril Dion and Mélanie Laurent
ENG spoken w/ NL subtitles
SHORT: i.s.m. SHORTCUTZ // Stardust (4.00m | Dir: Mischa Rozema)

INLOOP: 21:00 // FILM: 22:30
KOPTELEFOON: € 5,00 // RESERVERENFILM@PLLEK.NL 

Onze planeet wordt bedreigd. Onze ecosystemen kunnen het tempo waarin dit allemaal gebeurt niet meer aan. Op zoek naar oplossingen voor dit probleem reizen Mélanie Laurent en Cyril Dion met hun team naar tien verschillenden landen. Ze ontmoeten daar pioniers die landbouw, energie, economie, democratie en educatie opnieuw proberen uit te vinden. De film laat zien hoe kleine initiatieven grote gevolgen kunnen hebben voor de wereld van morgen.


Our climate is changing. In award-winning documentary about positive action and hope, Cyril Dion and Mélanie Laurent focus on the people who are making a change and looking towards solutions for the world of tomorrow. 

=================================================

LET OP! BELANGRIJKE INFORMATIE

AANVANG FILM
Omdat “goed weer” in Nederland niet altijd gegarandeerd is, zullen wij het op de dag zelf om 17:00 via de FB PAGINA FILMS WITH A VIEW AT PLLEK en de agenda op onze website communiceren als de film NIET doorgaat. Geen bericht is goed bericht. De aanvang van de film is vlak na zonsondergang. Dit communiceren wij per maand via Films with a View at Pllek en in de agenda op onze website. 

RESERVERINGEN
Voor het beste (uit)zicht adviseren wij om tussen 20:30 en 21:00 je plekje uit te zoeken, want wij kunnen helaas geen zitplaatsen reserveren (!). Koptelefoons kun je tot op de dag zelf 17:00 uur reserveren via FILM@PLLEK.NL en kosten € 5,00 (cash). Het is niet mogelijk om je eigen koptelefoon mee te nemen. Te laat met reserveren? We houden altijd enkele koptelefoons achter de hand voor last-minute filmbezoekers. Op = op. 

VERVOER
Het laatste pontje van de NDSM-werf vaart op dinsdag om 00:00. De pont bij Buiksloterweg vaart wel de hele nacht door. Buiksloterweg is een kwartiertje fietsen vanaf de NDSM-werf. We proberen altijd voor 00:00 klaar te zijn. Er is voldoende parkeerplek, kosten bedragen € 1,30 p/u. 

TIP VAN DE WEEK!
Wij zullen niet voor elke dinsdagavond een FB event aanmaken. Om op de hoogte te blijven van ons programma en het eventueel annuleren van de film adviseren wij om de FB PAGINA FILMS WITH A VIEW AT PLLEK te volgen en deze tijdig te checken als je van plan bent naar ons toe te komen.

Films with a View Summer Screenings Members: