Toon kaart
Menu

Ook in de NDSM-agenda?

14 February 2017 Pllek

Film with a view | Valentijnseditie

Dinsdag 14 februari organiseert Pllek een filmavond in de ruimte naast het restaurant. Zitzakken en banken worden ruimschoots ingezet om lovers, vrienden en familie te voorzien van een warme, sfeervolle avond. Voorafgaand aan de film kan er gegeten worden, maar de film is natuurlijk ook zonder diner te bezoeken. Pllek vertoont de schitterende film Tanna (2015), een klassiek en oh-zo-romantisch verhaal over verboden liefde dat zich afspeelt in het dorpje Yakel op het eiland Tanna.

TANNA (2015), 1h40min
Nauvhal gesproken / Nederlands ondertiteld
– – –
We vertonen het prachtige eiland-epos Tanna (2015). De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. De Australische regisseurs werkten alleen met lokale Yakel eilandbewoners, in hun eigen taal.

Op het afgelegen vulkanische eiland Tanna in de Stille Zuidzee wordt de mooie Wawa verliefd op Dain, en hij op haar. Maar de opperhoofden van hun twee stammen zijn het niet met hun jonge liefde eens. Romeo & Juliet in de Pacific, met een vrijheidsboodschap waar we allemaal van kunnen leren. Tanna won prijzen op o.a. het filmfestival van Venetië en gooide hoge ogen in de theaters. 

Film: 20.30 (deuren open om 20.00)
Diner arrangement * : 18.00 – 20.00

Losse filmticket€ 9,00 p.p. (incl. drankje)
Diner arrangement i.c.m. film: € 39,50
(Tickets zijn te koop tot 14 februari 17.00 uur. Bij het aanschaffen van een online ticket is het niet meer nodig om te reserveren, dit doet Pllek voor je)

Facebook event voor updates
– – –

* Diner arrangement: 
Inclusief: voor- en hoofdgerecht naar keuze, amuse, een gedeeld chocoladedessert en een drankje bij de film. (Excl. drank tijdens het eten)

Film with a view | Valentijnseditie Members: