Toon kaart
Menu

Ook in de NDSM-agenda?

18 - 19 June 2016 Kunststad

Dag van de Architectuur 2016

Amsterdam heeft de laatste jaren een ware metamorfose ondergaan door mensen die zelf hun huis hebben gebouwd. Ontdek tijdens het weekend van de Dag van de Architectuur Amsterdam alles over zelfbouw.

Zaterdag 18 juni
Een dag vol activiteiten, films, lezingen en workshops in het kader van zelfbouw bij Architectuurcentrum Amsterdam.

Zondag 19 juni
Veertig zelfbouwpanden houden Open Huis inclusief rondleiding in Houthaven, Buiksloterham, Borneo-eiland, Zeeburgereiland en IJburg. Plus wandel- en fietstochten door  Kunststad NDSM-werf, Nieuw West, Houthaven, Buiksloterham en Steigereiland.

Stichting NDSM-werf en Art City NDSM organiseren op zondag 19 juni drie rondleidingen langs de geWoonboot, Noorderlicht en de Kunststad. Opgeven voor deze rondleiding kan via de website van de dag van de architectuur. De rondleidingen worden gegeven door Rienke Enghardt en Eva Klee. De ateliers die bezocht zullen worden zijn van Jeroen Bisscheroux en Eva Klee.

De rondleidingen vinden plaats om 14:00, 15:00 en 16:00 uur plaats. Inschrijven kan via de website van de Dag van de Architectuur. 

Tickets
Weekendticket: €12,50
Zaterdagticket: €7,50
Zondagticket: €7,50

Programma en tickets: www.dagvandearchitectuuramsterdam.nl

Meer informatie:
Facebook
Facebook evenement

Organisatie:  Architectuurcentrum Amsterdam en BNA Kring Amsterdam-Kennemerland

Samenwerkingspartners: Van Eesteren Museum, (BAC) Borneo Architectuurcentrum, Stichting NDSM-werf, Archikidz, Team Zelfbouw, Gemeente Amsterdam

Dag van de Architectuur 2016 Members: