Vacature: eventmanager NDSM-werf

De NDSM-werf is met haar rijke geschiedenis als voormalige scheepshaven, innovatieve kunstprojecten, plek voor festivals als Drumcode en Over ’t IJ Festival dé culturele vrijplaats van Amsterdam. Ieder jaar komen vele bezoekers uit binnen-en buitenland naar de werf en de NDSM is de werf is dagelijks thuishaven voor honderden creatieve makers.

De Stichting NDSM-werf beheert, cureert en verhuurt het buitenterrein en draagt bij aan het in stand houden van het authentieke en unieke karakter van de werf als ‘monument voor de tijdelijkheid’. De Stichting fungeert als schakel tussen festivals en evenementen en programmeert zelf ook kunstprojecten in de openbare ruimte, waaronder het imposante ‘Ferrotopia’ van Atelier Van Lieshout, dat vanaf april 2018 op de werf te zien zal zijn.

Voor onze organisatie zoeken wij per direct een:

Eventmanager NDSM-werf (M/V)

Functieprofiel
In deze functie ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding, uitvoering en afwikkeling van verhuringen namens de Stichting NDSM-werf. Onder verhuringen wordt verstaan: evenementen, filmopnames en fotoshoots. Je ziet erop toe dat de met huurders gemaakte afspraken gerealiseerd worden. Je werkzaamheden omvatten o.a. plannen, coördineren en afstemmen met overige stakeholders op de werf, het onderhouden van contacten met- en informeren van- de huurder en de interne organisatie. Daarnaast treed je op als projectleider voor aangewezen ‘eigen’ evenementen. Je rapporteert aan de algemeen directeur en je stuurt diverse disciplines en externe partijen aan.

Werkzaamheden
• Onderhouden van contacten met organisatoren in voorbereiding en uitvoering
• Verzorgen en/of coördineren van benodigde diensten/verhuringen voor een evenement
• Advisering van evenementen bij vergunningstrajecten
• Omgevingsmanagement tijdens en op show- en afbouwdagen
• Fungeren als aanspreekpunt voor gebruikers, diensten, organisaties op de NDSM
• Contactpersoon zijntijdens film/fotoshoots en overige verhuringen
• Bijhouden en samenstellen evenementen handboek NDSM-werf
• Afstemmen planningen met de beheerder
• In afstemming met algemeen directeur financiële zorgdragen voor de afhandeling van evenementen
• In afstemming met algemeen directeur assisteren/produceren van ‘eigen’ evenementen

Gezochte kandidaat
Je hebt een afgeronde relevante opleiding op HBO niveau met voldoende werkervaring op het gebied van project/eventmanagement in de branche, bij voorkeur op een soortgelijke evenementenlocatie. Je hebt kennis van productietechnische werkzaamheden, ervaring met vergunningstrajecten, bent klantgericht en bovenal ervaren met omgevingsmanagement. En zoals bij de functie past, heb je goede sociale en communicatieve vaardigheden en geen 9 tot 5 mentaliteit.

Het betreft een functie voor minimaal 24 uur per week.

Solliciteren
Stuur je sollicitatiebrief voorzien van CV voor vrijdag 19 januari naar: Stichting NDSM-werf, t.a.v. Demian de Rooij, TT Neveritaweg 61, 1033 WB Amsterdam of mail naar demian.derooij@ndsm.nl.

Voor vragen kun je elke vrijdag bij Demian de Rooij terecht op telefoon: 020-4931070