Toon kaart
Menu

Heb je nieuws te melden?

18 mei 2017

SUN SCREENINGS van start bij Pllek

In juni beginnen de SUNSCREENINGS ism Cine.nl en Outdoor Cinema!
Elke dinsdag op ons strand, maarrrr alleen als het zomers weer is. Wij maken op maandag bekend of de film van de volgende dag een GO or NO GO krijgt. Dit kun je terugvinden op de Facebook pagina van Films w/ a View, Cine en in de agenda op onze website. Reserveren voor de film is NIET mogelijk. In juni begint de film om 22.30, maar vanaf 20.30 kun je een koptelefoon huren.

THEMA JUNI: CRAZY DREAMERS
De curators van Cine.nl hebben binnen dit thema vijf films voor jullie geselecteerd, nu aan jullie de keuze welke film jullie het allerliefst zien. We vertonen de films in juni op volgorde van het aantal stemmen. Met een beetje geluk – lees: zon! – worden uiteindelijk vier van de vijf films die maand vertoond, bij minder geluk zullen in ieder geval de publieksfavorieten aan bod komen.

STEMMEN VAN 17 MEI T/M 25 MEI
Check hieronder uit welke films je deze maand kan kiezen t.b.v. het programma van juni. Stemmen kan via www.Facebook.com/FWAVatPllek, bovenaan de pagina vind je van 17 mei t/m 31 mei een vastgezet bericht. Reageren kan alleen onder dit bericht! Of ga naar www.cine.nl en breng daar jouw stem uit. Stemmen kan alleen van woensdag 17 mei t/m donderdag 25 mei, daarna gaan we tellen en het programma in orde maken!

LAAT JE STEM HOREN!

Aangemeld door

Janine Driessen
Communicatie & Community