Toon kaart
Menu

Heb je nieuws te melden?

06 april 2017

Afsluiting klaprozenweg

Om ervoor te zorgen dat ook de komende tijd het verkeer veilig over de Klaprozenweg kan, moet het asfalt op en bij de Langebrug over het Zijkanaal I worden vernieuwd. Tegelijkertijd wordt tussen de brug en de Floraweg het rode asfalt voor het fietspad aangebracht. Tijdens deze werkzaamheden wordt de Klaprozenweg tussen de Floraweg/Ridderspoorweg en Atatürk afgesloten.

Planning
De werkzaamheden worden uitgevoerd in de avond en nacht van 6 op 7 april. Op donderdagavond 6 april wordt de weg afgesloten om 21.15 uur. vrijdagochtend 7 april om 5.00 uur gaat de weg weer open.

Met de auto
Bewoners en klanten van ondernemers in het gebied direct achter het afgesloten stuk Klaprozenweg, kunnen hun bestemming bereiken via de kruising Floraweg/Ridderspoorweg. Verkeersregelaars laten u daar op verzoek door. Doorgaand verkeer, met uitzondering van bestemmingsverkeer, wordt zo veel mogelijk omgeleid via de A10. Zie het kaartje aan de achterzijde.

Met de bus
Lijnen 35, 37, 763, 391 en 394 rijden om en er is een extra pendelbus voor de reizigers van en naar Tuindorp Oostzaan. Meer informatie kunt u vinden op www.gvb.nl.

Aangemeld door

Janine Driessen
Communicatie & Community