Toon kaart
Menu

Heb je nieuws te melden?

02 februari 2017

Werkzaamheden ivm Pontkade

Per half februari wordt gestart met de werkzaamheden voor het nieuwbouwcomplex ‘Pontkade’. Het gaat om het gebied tussen de IJ-kantine en de voormalige studentencontainers.

In de zomer van 2017 start ontwikkelaar Amsterdam Waterfront met de bouw van een nieuw bouwblok genaamd “Pontkade”. Dit complet bestaat uit 235 koop- en huurwoningen, een inpandige parkeergarage met 194 plaatsen en 3.600m2 voor commerciële functies op de begane grond.

Om het terrein geschikt te maken voor bebouwing voert de gemeente verschillende voorbereidende werkzaamheden uit. Dit heeft gevolgen voor de bereikbaarheid, de diverse routes en het parkeren. De werkzaamheden beginnen half februari en zijn volgens planning eind mei/begin juni afgerond. De gevolgen van de werkzaamheden en de omleidingsroutes staan beschreven in de bewonersbrief die onlangs in de directe omgeving is verspreid. Er is ook een kaart bijgevoegd waarop de routes staan aangegeven.

Klik hier voor de bewonersbrief

Klik hier voor de kaart met routes

Aangemeld door

Janine Driessen
Communicatie & Community