Toon kaart
Menu

Heb je nieuws te melden?

02 februari 2017

Straatnaam en nummerwijziging Scheepsbouwloods

Op 8 juli 2009 heeft het Dagelijks Bestuur van stadsdeel Noord ingestemd met enkele nieuwe straatnamen voor de NDSM-werf, die de komende jaren in het kader van de gebiedstransformatie gefaseerd worden ingevoerd.

Met de realisatie van de Smederij en de start van de restauratie van de oude hellingen heeft de openbare ruimte rond deze panden reeds de nieuwe straatnaam ‘NDSM-plein’ gekregen. Ook de openbare ruimte rondom het Noorderlicht Café heeft toen al de naam ‘NDSM-plein’ gekregen.

Achter de Scheepsbouwloods en tussen de Scheepsbouwloods en Rhebergen wordt de weg gerenoveerd en vrij gemaakt voor verkeer. Op 15 november 2016 is vastgesteld dat deze weg per 1 juli 2017 ‘Scheepsbouwkade’ zal gaan heten. Dit betekend dat de bedrijven rondom dit deel van de Scheepsbouwloods dus een nieuw adres krijgen.

Voor vragen over de nummering van de units in de Scheepsbouwloods kunt u contact opnemen met Rob Post, directeur Stichting Kinetisch Noord, te bereiken via Rob@ndsmloods.nl.

Aangemeld door

Janine Driessen
Communicatie & Community