Toon kaart
Menu

Heb je nieuws te melden?

21 november 2016

Wegwerkzaamheden MS van Riemsdijkweg – TT vasumweg

De afgelopen maanden hebben regelmatig werkzaamheden plaatsgevonden op de kruising Tt. Vasumweg en de Ms. Van Riemsdijkweg. Er is gewerkt aan de waterleiding, een persleiding en het riool. Nu deze werkzaamheden zijn afgerond kan ook het maaiveld van de kruising worden afgewerkt door de kruising te asfalteren.

De asfalteringswerkzaamheden vinden plaats in twee fases. De Ms. Van Riemsdijkweg tussen de Tt. Vasumweg en de Klaprozenweg is afgesloten gedurende deze hele periode.

  • Op maandag 28 november van 7.00 uur tot 19.00 uur is de Tt. Vasumweg vanaf de Ms. Van Riemsdijkweg via één rijbaan bereikbaar.
  • Van maandag 28 november 19.00 uur tot dinsdag 29 november 7.00 uur is de kruising Tt. Vasumweg – Ms. Van Riemsdijkweg helemaal afgesloten voor gemotoriseerd verkeer.

Fietsers en voetgangers worden om de afzetting heen geleid. Er zijn verkeersregelaars aanwezig om het verkeer te begeleiden. Zie bijgaande kaartjes. De werkzaamheden zijn onder voorbehoud van de weersomstandigheden. Bij slecht of te koud weer kan niet worden geasfalteerd.

Zie hier de bewonersbrief, welke is verspreid door het stadsdeel.

Aangemeld door

Janine Driessen
Communicatie & Community