Toon kaart
Menu

Heb je nieuws te melden?

07 november 2016

A place beyond belief krijgt nieuwe plek

Met pijn is ons hart nemen wij deze week afscheid van het geliefde kunstwerk ‘A Place Beyond Belief’ van Nathan Coley. Drie jaar lang schitterde het op een dukdalf bij de NDSM-werf, vanwaar het iedere NDSM-bezoeker van over het IJ bij aankomst verwelkomde. Een baken dat ons er telkens opnieuw aan herinnerde dat deze voormalige scheepswerf niet zomaar een oud industrieterrein is, maar een plek voor verbeelding waar verleden, heden en toekomst samensmelten.

Nu krijgt het werk een nieuwe plek bij het Van Abbemuseum in Eindhoven. Vanaf 11 november aanstaande zal het werk in de tuin van het museum te zien zijn als onderdeel van de tentoonstelling ‘GLOW Special: A Place Beyond Belief’ (van 12 t/m 19 november). Meer informatie over deze expositie vindt u hier.

A Place Beyond Belief is een initiatief van Nieuw Dakota, Stichting NDSM-werf en het Van Abbemuseum.