Toon kaart
Menu

Heb je nieuws te melden?

08 augustus 2016

Kaartverkoop ADE SLEEP/OVER van start!

De kaartverkoop voor ADE SLEEP/OVER is gestart! Tijdens het Amsterdam Dance Event (19 t/m 23 oktober), presenteren ADE, WINK en Stichting NDSM-werf een uniek campingfestival op de werf. De allereerste accommodaties zijn nu te boeken via adesleepover.com!

Camping
ADE SLEEP/OVER is de nieuwste aanvulling op het uitgebreide programma van ADE. De camping is ontworpen door Experience Architects van WINK in nauwe samenwerking met de kampeerspecialisten van CampSolutions en combineert de creatieve saamhorigheid van het campingleven met de rauwe, stedelijke en nomadische uitstraling van NDSM. Op en rondom de NDSM werf ontstaat een ‘urban’ camping met ruim vierhonderd accommodaties. Het aanbod bestaat uit comfortabele verwarmde slaapplaatsen in verschillende prijsklassen en met een fantastisch uitzicht over de stad.

Wat voor happy camper ben jij?
Tijdens de SLEEP/OVER bieden wij verschillende accommodaties. Slaap jij liever in de JABBA hut of ga je liever a la glampingstijl in de FOUR SEASONS? Maar ook is er een open call voor creatieve campers met een te gekke eigen slaapplek! Dus heb jij een eigen gebouwde hut of een fantastische camper, dan kan je je tot 1 september aanmelden. Bekijk hier alle accommodaties.

JABBA de HUT
JABBA de HUT

YURT_SLEEPOVER_NDSM
YURT

LAZY COCOON_SLEEPOVER_NDSM
LAZY COCCON

Programma
Naast een avontuurlijke slaapplek biedt SLEEP/OVER natuurlijk ook genoeg te doen! Met DGTL, Dockyard en ZeeZout om de hoek, kan je in ieder geval rollend naar ‘huis’. Maar als onderdeel van ADE SLEEP/OVER worden ook de ITW, PLLEK en Noorderlicht geprogrammeerd door oa partners als RAUW en ADE University. Ook zet camping de Lievelinge hun populaire Spiegeltent neer in het festivalhart. Hier kan natuurlijk de pyjamadisco niet ontbreken. Wie heeft de mooiste pyjama aan? En welke grapjas gooit het eerste kussen? Verder is er ook een uitgebreid programma van lezingen door ADE University, beeldende kunst en performances, hot tubs en meer…

Wanneer?
ADE SLEEP/OVER verwelkomt haar gasten tijdens alle vijf dagen en nachten van ADE, woensdag 19 tot en met zondag 23 oktober 2016.

Partners
ADE SLEEP/OVER is een initiatief van Amsterdam Dance Event, WINK en Stichting NDSM-werf in samenwerking met camping De Lievelinge en CampSolutions. Het programma komt tot stand in samenwerking met Noorderlicht Café, PLLEK, de ITW-loods, the Ship of Fools, Stichting Trammeland, Faralda Crane Hotel. Ondersteund door Jupiler.

Over Amsterdam Dance Event
Het Amsterdam Dance Event (ADE) is in 20 jaar uitgegroeid tot het toonaangevende zakelijke platform voor internationale dance scene. Het is dé plek bij uitstek om de laatste ontwikkelingen te spotten: van de allernieuwste muzikale trends en opkomende talenten tot het meest recente werk van de pioniers en supersterren.

Het Amsterdam Dance Event wordt georganiseerd door Stichting Amsterdam Dance Event, een initiatief van Buma. Official Partner ADE: KPN