Toon kaart
Menu

Heb je nieuws te melden?

01 augustus 2016

Amsterdam Kookt presenteert grootste editie op NDSM

Vorig jaar vond de eerste editie van Amsterdam Kookt plaats bij ons op de werf. Met ruim 60.000 bezoekers was dit een grandioos succes! Daarom keren zij in augustus terug naar de NDSM met de grootste Kookt editie ooit! Van 4 t/m 7 augustus kan er volop genoten worden van verrukkelijk eten van ruim 100 verschillende foodtrucks en volle dagen met live muziek.

Bij Kookt gaat het niet alleen om eten, het gaat om de totaal beleving ervan. Zij hebben enkel de leukste foodtrucks voor jouw geselecteerd. De wijnsommeliers van Bar Druijf reizen mee naar de werf, om te vertellen welke wijn jouw eten nog beter doet smaken. Maar ook zijn er bruisende biertjes van de speciale bierbar, waarmee jij kan proosten met je vrienden.

En als je genoeg gegeten hebt, dan hoef je zeker nog niet naar huis te gaan. Kookt heeft namelijk niet alleen aan de lekkerbekken gedacht… Met hun muziekprogrammering weten zij je nog te vermaken tot we de zon zien ondergaan in het IJ.

Alle dagen zijn gevuld met bekende en minder bekende namen. Op zaterdag kan je heerlijk uitbuiken bij de zachte popliedjes van sing- en songwriter Eefje de Visser. Terwijl op zondag van Dik Hout heel de werf laat mee zingen op hun klassiekers als ‘Zij maakt het verschil’ en ‘Stil in mij’. Dansen doe je in tent bij Singlefeestje. Geef jouw favoriete single aan de DJ en ga met je voetjes van de vloer. Zing jij liever je favoriete hit dan dat je erop danst? Ga dan langs bij Tante Joke Karaoke. Krijg jij de hele tent op zijn kop als je on stage bent?

Houd voor de complete line up de social media van Amsterdam Kookt in de gaten.

Amsterdam Kookt is gratis toegankelijk en dagelijks geopend van 13:00 uur tot 23:00 uur. Let wel op; eigen consumptie is niet toegestaan.