Toon kaart
Menu

Heb je nieuws te melden?

28 juli 2016

ADE presenteert: SLEEP/OVER op de NDSM

Uniek camping festival voor artiesten, promoters en festivalbezoekers

De 21ste editie van Amsterdam Dance Event (ADE) vindt plaats van 19 t/m 23 oktober. Het festival is met ruim 365.000 verwachte bezoekers uitgegroeid tot het grootste evenement in zijn soort ter wereld. Met de komst van SLEEP/OVER biedt ADE haar bezoekers een nieuwe unieke beleving: een comfortabele camping op onze prachtige Y-helling. Dit festivaldorp aan de oevers van het IJ biedt niet alleen een bijzondere slaapplek voor festivalbezoekers, maar ook een uitgebreid programma met muziek, artist talks, kunst en performances.

De eerste ADE SLEEP/OVER accommodaties zijn vanaf donderdag 4 augustus te boeken via adesleepover.com.