Toon kaart
Menu

Heb je nieuws te melden?

13 juni 2016

Valtifest thema | On fire! Let’s get intimate

Gloeiende, gloeiende, gloeiende! Meubel Stukken, de Valtifest organisatie zijn dit jaar gebrand om hun festivalthema bekend te maken. Het festival wat dit jaar voor de negende keer plaats vindt op de NDSM-werf op 3 september heeft dit jaar als thema:

“Valtifest On Fire!”
“Let’s get intimate”

(UN)DRESSCODE

Zo. Dat is eruit! Waar rook is, is vuur. Het thema gaat hand in hand met de dresscode en dit maakt Valtifest in het overvolle festivalseizoen nog steeds het bijzondere en bovenal vrolijke buitenbeentje. De volledige lijst met inspiratie vind je op valtifest.nl, maar hier alvast een heet voorproefje: Vurig, Vlamboyant, Draak Queen, Madame Jeanette, Burning Mannetje, Hugo Bossbrand, Red or Dead, Barbeknoeier, Wasa Biseksueel, Jalapeñozem, Hitsige Huisvrouw, Peper in je Reet, Sambalballensambadanseres op een Aanmaakblokhak, Waxinenicht, Wat een Griller!!!

ONTDEK JE INTIEME PLEKJE

Het festivalterrein op de NDSM-werf wordt intiemer opgezet. Sexyer, heter en vuriger dan ooit; het jaagt ons het schaamrood naar de kaken als we er te lang aan denken. “Let’s get intimate”, in elk hoekje en elk gaatje, in elk kiertje en in elk spleetje. De “Main Stage” maakt plaats voor meer hitsige area’s, zoals: Burn The House Down, Speedfreax, What’s Cookin’ invites Joost van Bellen (RAUW), Kikkenstein invites ‘s werelds grootste BBQ event The Chosen Few Picnic, Gay Balls Of Fire, Meubel Stukken’s nieuwe zeemanscafé De Bar Naval, The Ginger Bar (alleen toegang voor roodharigen) en Oost West As Best (waar je je demonen kan verbranden en daarna uitstrooien over het IJ).

OORGASME

De brandende nieuwsgierigheid is door het bovenstaande even geblust, maar de volgende opvlieger dient zich alweer aan zodra je de gepeperde line-up ziet waarbij meer aandacht is voor zwarte muziek, als basis voor alle intimiteiten en intense hoogtepunten. De eerste bevestigde namen zijn: Vitalic (FR), Artful Dodger (UK), Terry Hunter & Mike Dunn (US) (Chosen Few DJ’s), Joost Van Bellen, LOUISAHHH (US), Dimitri, Melon & Mike Risk, Leroy Rey, Fullscale, Gomes en nog veel, véél meer nog te bevestigen die de festivaltenten volledig in de as leggen. Brand in Mokum, zullen we maar zeggen.